Latest Videos

Isnin, 19 Julai 2010

Global Citizen Day!! - Part 1


Apa tu? Itu adalah tema untuk tugasan kursus MBMMBI. Apa yg pasti aku pun kena juga coz aku salah seorang peserta khusus. Dia ada 6 tajuk, 1 group buat 1 tajuk. Group aku kena tajuk "Taboos and Superstitions Around The World".
Bagi aku susah juga tajuk ni coz bukan sahaja kena buat presentation tapi kena buat brochure, risalah dan bahan-bahan yg akan menarik budak-budak dan pengunjung seperti video, audio dan multimedia lain. Ni kira mcm kena pameran la coz setiap group kena buka booth. huhuhu...susah hati ni.
Kalau kawan-kawan ada idea jgn la segan2 tulis komen kat bawah ni. Saya pun perlukan idea untuk membuat benda-benda gini..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
This Blog is Protected. Copyright 2010 © Design By Fauzan Al-yildizlillar