Latest Videos

Isnin, 21 April 2014

GUNA JARI PUN BOLEH!!!

Kalau dah kreatif apa-apa pun boleh buat. Sedikit sentuhan terus menghasilkan karya yang awesome. Berikut merupakan seni lukisan yang menggunakan jari atau lebih dikenali lukisan jari;


Aksi penculikan

caca marba

muntah la pulak

Samurai kot

Comelnya

Batman

Sweet couple

18sx

Takutnya..

Lebih baik aku mati sahaja..

Angkat tangan cepat

Kenapa tutup mata aku..

Ahad, 20 April 2014

GARISAN SEMPADAN DI SELURUH DUNIA!!!

Bercerita tentang garisan sempadan antara negara mesti kita akan terfikir tembok besar yang memisahkan dua negara. Hakikatnya di dunia ini terdapat garisan sempadan yang tidak mempungai tembok pun. Jom kita tengok gambar-gambar dibawah :-















Sabtu, 19 April 2014

CARA MUDAH UNTUK KITA TAHU SIAPA YANG MELIHAT PROFIL FACEBOOK KITA!!!

Assalamualaikum, lama benar saya tak update blog ni. Hari ni baru ada mana nak update entry baru. Kalau anda baca tajuk kat atas tu, anda akan faham apa yang saya nak ajar. Untuk tahu caranya, ikutlah step-step mudah saya.

1)  Login facebook anda.
2) Klik tab "Home" [ kat sebelah atas hujung kanan].
3) Right Click pada mana-mana kawasan dan pilih View Page Source.
4) Tekan Ctrl + F dan cari InitialChatFriendsList .
5) Selepas itu, anda akan jumpa nombor profil ID.
6) Copy nombor profil ID sahaja tanpa no tambahan dibelakang contoh -3 atau -2 (nombor2 ni tak perlu dicopy kerana ini bukan no. profil ID). Selalu ia akan tunjuk bentuk ni 549347888479814-3. Tapi anda hanya perlu copy 549347888479814.
7) Kemudian, buka tab baru dan taip www.facebook.com/xxxxxxxxxxxxxxxxx ( Paste nombor profil yang anda jumpa tu.


Mudahkan!!!


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
This Blog is Protected. Copyright 2010 © Design By Fauzan Al-yildizlillar