Latest Videos

Selasa, 12 Ogos 2014

TUTORIAL PHOTOSHOP BAHASA MELAYU!!!

Assalamualaikum..

Dah dua tiga saya tak update dalam blog ini. Busy semacam je minggu. Takde masa langsung untuk menulis entri-entri. Tapi malam ni saya agak lapang. So, saya ambil kesempatan untuk update blog ni. Takde apa-apa ceritakan nak dikongsikan. Cuma malam saya agak bermurah hati nak menghadiahkan satu buku (e-book) kepada pengikut atau pelawat blog ni. Buku ini adalah tentang latihan-latihan asas photoshop dalam Bahasa Melayu. Kepada sesiapa yang berminat, boleh la download guna link dibawah ini.

Tutorial Photoshop BM


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
This Blog is Protected. Copyright 2010 © Design By Fauzan Al-yildizlillar