Selasa, 12 Ogos 2014

TUTORIAL PHOTOSHOP BAHASA MELAYU!!!

Posted by fauzan ayyildizlillar on Selasa, Ogos 12, 2014 in , , , | 1 comment
Assalamualaikum..

Dah dua tiga saya tak update dalam blog ini. Busy semacam je minggu. Takde masa langsung untuk menulis entri-entri. Tapi malam ni saya agak lapang. So, saya ambil kesempatan untuk update blog ni. Takde apa-apa ceritakan nak dikongsikan. Cuma malam saya agak bermurah hati nak menghadiahkan satu buku (e-book) kepada pengikut atau pelawat blog ni. Buku ini adalah tentang latihan-latihan asas photoshop dalam Bahasa Melayu. Kepada sesiapa yang berminat, boleh la download guna link dibawah ini.

Tutorial Photoshop BM


1 ulasan:

  1. 3D printing has been capable of to} address the issues arising from both of those strategies. It is extremely effective in not only mass production of objects but in addition can manufacture a one-of-a-kind dental product. And as it's an additive manufacturing process , there is no a|there isn't any} want to fret about any best straw lifeguard hat wastage. Manufacturing before 3D printing used to be composed of injection moulding and subtractive manufacturing. Injection moulding was used to do mass production of products of the same measurement, similar to dental gadgets and sensors.

    BalasPadam