Selasa, 12 Ogos 2014

TUTORIAL PHOTOSHOP BAHASA MELAYU!!!

Posted by fauzan ayyildizlillar on Selasa, Ogos 12, 2014 in , , , | No comments
Assalamualaikum..

Dah dua tiga saya tak update dalam blog ini. Busy semacam je minggu. Takde masa langsung untuk menulis entri-entri. Tapi malam ni saya agak lapang. So, saya ambil kesempatan untuk update blog ni. Takde apa-apa ceritakan nak dikongsikan. Cuma malam saya agak bermurah hati nak menghadiahkan satu buku (e-book) kepada pengikut atau pelawat blog ni. Buku ini adalah tentang latihan-latihan asas photoshop dalam Bahasa Melayu. Kepada sesiapa yang berminat, boleh la download guna link dibawah ini.

Tutorial Photoshop BM


0 ulasan:

Catat Komen