Selasa, 2 Februari 2016

Dah Berabuk!!!

Posted by fauzan ayyildizlillar on Selasa, Februari 02, 2016 in | No comments
      Fuh..lamanya tak tulis entri dalam blog ni. Dah jadi hidup segan mati tak mahu je blog ni. Sebenarnya bukan tak anak update tapi idea tak ada...huhuhu.. Ya la kan, tak kan nak copy paste posting orang je masuk dalam ni. Kena la masukkan idea-idea sendiri coz blog ni pun berkaitan apa yang ada diminda saya. Disamping takde idea, saya pun sedang struggle untuk sembuh dari penyakit TB. Tiba2 plak kena TB pertengahan bulan Oktober tahun lepas. Kena tahan kat wad dua minggu tu. Hasilnya kena la telan ubat tiap-tiap hari selama 6 bulan. Sekarang ni dalam tempoh kena telan ubat la. Bersabar je la, lg 2 bulan setengah je. Itu je la, sebagai permulaan untuk tahun ni. Doakan saya semoga cepat sembuh amin...(^_^)  


kurus tak...

0 ulasan:

Catat Komen