Latest Videos

Sabtu, 2 Julai 2011

Budak-budak Kalau Bergambar........( ^_^ )

Budak-budak kalau bergambar bukannya main. Siap posing lg tu..huhuhu..
Tapi kalau belajar tak la seghairah itu. Apa-apapun itulah hakikat budak-budak zaman sekarang...
Tak macam kita dulu, mereka lebih daring dan terbuka..
Sebab tu la kdg2 cikgu sukar utk mengawal mereka...

Gambar-gambar yang saya letakkan dlm entri ini, baru saya ambil pagi tadi semperna Larian Serentak seluruh Malaysia 1 Murid 1 Sukan. Semua murid dan sekolah seluruh Malaysia terlibat. Siap masuk dalam Malaysia Book of Record lg tu...

Apa-apapun tahniah la kepada murid-murid dan guru-guru kerana dapat menjayakan larian ini. Nasihat saya kepada murid-murid, belajarlah bersungguh2, tuntut ilmu dan meniru akhlak yang baik yang dipamerkan oleh guru kamu. Ibu bapa pula, bentuk la akhlak anak anda dirumah lg, supaya bila dia mula bersekolah takde la buat perangai dan menyusahkan guru. Jangan hanya pandai mengkritik sahaja. Guru-guru pula, bekerja la sepenuh hati walaupun banyak cemuhan kepada guru. Hanya guru sahaja faham tugas guru.

Berhimpun di tapak perhimpunan


Posing lg


Sebelum berlepas untuk memulakan larian


Lepas penat berlari, makan la pulak


lepas makan, bersih kelas
  Sebenarnya banyak lagi gambar termasuklah sesi permainan, tapi takkan semua nak letak kat sini kan. Ini je la untuk tatapan.........( ^ _ ^ )

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
This Blog is Protected. Copyright 2010 © Design By Fauzan Al-yildizlillar